Mennesker mot demoner i nytt strategispill

Lords of Discord leverer turbasert strategi for datamaskiner og mobile plattformer.

Herocraft er et selskap som har laget mange spill for «casual»-markedet. Nå forsøker de seg med et litt mer ambisiøst prosjekt, nemlig et turbasert strategispill ved navn Lords of Discord. Her foregår handlingen i en verden befolket av både mennesker og demoner, og det er kanskje ikke noen stor overraskelse at de to rasene sliter litt med forholdet seg imellom.

Inspirert av Heroes of Might & Magic

Spillet henter inspirasjon fra klassikere som Disciples og Heroes of Might & Magic, og byr på to kampanjer med tolv oppdrag hver, tre forskjellige heltefigurer, taktisk kamp og en rekke ulike typer enheter, hjelpemidler og utstyr.

Taktisk kamp.

I tillegg loves vi flerspiller, og her støttes både tradisjonell «hot seat»-modus der spillerne benytter seg av samme datamaskin eller håndholdt enhet, og muligheten til å spille over nettet.

Lords of Discord skal etter planen komme til Windows, Mac OS X, Linux, iOS og Android. Herocraft forklarer at det er et spill de har hatt lyst til å lage lenge, og at flere av selskapets ansatte jobbet med prosjektet på fritiden. Siden de ikke ønsker å gå for en «free to play»-modell og visstnok mener det er risikabelt med et strategispill av denne typen for det mobile markedet, håper de på folkets støtte via Kickstarter.

Om du ikke har lyst til å donere penger, er det også mulig å stemme på det på Steam Greenlight. Om alt går etter planen skal spillet bli ferdig utviklet i løpet av andre kvartal 2014.

Les også: Magisk strategi i Warlock 2
Les også: Strategi på en dødsdømt planet

Siste fra forsiden