Microsoft Flight blir gratis

Snart kan du boltre deg i luften over Hawaii.

Da Microsoft stengte Flight Simulator-utvikleren ACES trodde mange at det var slutt på deres satsning på flysimulatorer. Men året etter kunngjorde de Microsoft Flight, og nå er det ikke lenge til spillet dukker opp.

Microsoft Flight kommer til våren og blir gratis å laste ned. Gratisversjonen inneholder en detaljert versjon av den største øya i Hawaii å fly over. Naturligvis vil nye regioner bli tilgjengelige som utvidelsespakker, noe spillets forretningsmodell etter alt å dømme vil være sentrert rundt.

Microsoft lover at Flight vil levere en visuelt slående representasjon av jordkloden, med regionspesifikke værmønstre, samt vegetasjon, landemerker og detaljert terreng.

Noen av tingene du kan fly over er temmelig detaljerte.

I tillegg fortelles det om høy realisme, men for en gangs skyld skal spillet være lett å spille også om du ikke har joystick. Dette skriver flysimulatornettstedet Fly Away under på, for de har nemlig besøkt Microsoft og testet spillet.

Vi loves selvsagt også nøyaktige representasjoner av flyenes cockpiter. Det første flyet som blir tilgjengelig med gratisutgaven er Icon A5, en toseter som ikke kommer i produksjon i den virkelige verden før slutten av året.

Naturligvis vil Microsoft at du registrerer spillet på Games for Windows Live-tjenesten, selv om dette ikke skal være nødvendig. Men om du gjør det får du mye ekstra innhold, inkludert den klassiske dobbeltdekkeren Boeing Stearman.

– Mange drømmer om å fly, men få har muligheten til å oppleve hvor moro det er å utforske verden fra luften. Microsoft Flight gir spillerne den muligheten. Det å fly kan være utrolig teknisk, men vi har sørget for å skape en opplevelse som gjør det spennende og tilgjengelig for alle, sier produsent Joshua Howard i en pressemelding.

Spillet støtter flerspiller for opp til 16 spillere samtidig, og muligheten til å spille oppdrag og lete etter hemmeligheter i luften over Hawaii. Du kan selvsagt også bare stikke ut på egenhånd for å fly dit du vil.

Om du ønsker å prøve Microsoft Flight før lansering kan du melde din interesse for å teste betaversjonen.

Siste fra forsiden