Minecraft forsinket på 360

Kommer ikke før neste år.

Er det en ting erfarne Minecraft-tilhengere har blitt vant med er det at ting ofte tar litt lenger tid enn skaperne opprinnelig anslår. Slik er det også med Xbox 360-versjonen av spillet. Da den ble kunngjort på årets E3 var planen at den skulle komme før året var omme, men nå er det ifølge Eurogamer klart at konsollspillerne må vente til over nyttår før spillet dukker opp på TV-skjermene deres.

Bygg dine egne festningsverker i Minecraft.

På nettstedet til Minecraft-utviklerne Mojang forteller de at versjonen er under tung utvikling, og at de er fornøyd med fremdriften. De ønsker å beholde kjerneopplevelsen fra PC mens de sikrer at spillet passer sin nye plattform. Xbox 360-versjonen lages hos det irske studioet 4J, som har mye erfaring med konsollutvikling.

Den «ferdige» PC-versjonen av Minecraft skal fortsatt lanseres i løpet av november. Her introduseres ting som drager og en helt ny dimensjon til spillet. Denne heter The End, og her får vi et svevende, hvitt landskap i mørke omgivelser.

Dessuten får vi muligheten til å forbedre ting vi har laget ved hjelp av ulike formularer.

Den ferdige PC-versjonen vil feires på MineCon, en Minecraft-messe som går av stabelen i Las Vegas neste måned. Her vil også Xbox 360-versjonen være spillbar.

Siste fra forsiden