– Mirror's Edge 2 er på listen

EA er tydelige på at vi kan vente oss mer Mirror's Edge i fremtiden.

Det har vært mye fram og tilbake med EA og mulighetene for en oppfølger til det DICE-utviklede parkour-spillet Mirror’s Edge. Ikke lang tid etter det første spillets lansering fikk vi høre at et lite team jobbet med å finne ut hvordan serien skulle gå videre, men et par år senere ble det klart at prototypen dette teamet jobbet med ikke holdt mål for EA. Så, bare et par måneder etterpå, fortalte utviklergiganten at de jobbet aktivt med å se hva de kunne gjøre videre med Mirror’s Edge-serien.

Nå kan det virke som om planene for en oppfølger har blitt litt mer konkrete enn som tidligere. I et intervju med Game Informer (via Videogamer) fortalte EAs leder for merkenavn, Frank Gibeau at det er et lys i enden av tunellen.

– Vi har ingenting å annonsere, men vi elsker Faith og vi elsker merket. Det hele handler egentlig bare om hvordan og når vi bestemmer oss for å gå tilbake til merket. Det er på listen – det handler bare om å se hvilke team som er ledige, hvem som har den riktige kvalitetsinnstillingen, og hvem som forstår hva spillet bør være, fortalte Gibeau.

Dermed kan vi være ganske så sikre på at vi får se mer til den unike parkourtumlingen fra Mirror’s Edge etter hvert. Hvem som blir å stå bak roret, og hvordan det hele håndteres er derimot mer uklart. Det har vært murringer om at Battlefield 3-motoren, Frostbite 2, skal være et ypperlig rammeverk for en oppfølger, men dette er også usikkert.

Les også: Anmeldelse: Mirror's Edge Les også: – Mirror's Edge fortjener oppfølger

Siste fra forsiden