Mirror's Edge 2 kan bli avslørt på E3

Referanser til oppfølgeren har dukket opp på nettet.

Mirror's Edge var et førstepersons actionspill med lekker presentasjon og nyskapende kontroller, som imponerte oss stort da det først kom ut for noen år siden. Spillet solgte imidlertid aldri særlig godt, og selv om folk Electronic Arts har snakket at det kanskje ville få en oppfølger har det så langt ikke blitt noe av det.

I 2011 fikk vi vite at en oppfølger hadde vært under utvikling, men at utviklingen hadde blitt avsluttet.

I fjor sommer fikk vi nytt håp, da EA-topp Frank Gibeau sa følgende om et mulig Mirror's Edge 2:

– Vi har ingenting å annonsere, men vi elsker Faith og vi elsker merket. Det hele handler egentlig bare om hvordan og når vi bestemmer oss for å gå tilbake til merket. Det er på listen – det handler bare om å se hvilke team som er ledige, hvem som har den riktige kvalitetsinnstillingen, og hvem som forstår hva spillet bør være.

Mirror's Edge.

Nye hint på nettet

Nå har referanser til Mirror's Edge 2 begynt å dukke opp på nettet. Først var det den tyske divisjonen hos nettbutikken Amazon.com som listet spillet på siden sin, så dukket det senere opp på den italienske utgaven. Og nå har man til og med funnet referanser til spillet på Electronic Arts' egen kundestøtteside. Amazon har siden slettet spillet fra sine sider, men oppføringen hos EA finnes fortsatt.

Versjonen Amazons italienske side listet opp var for Xbox One. Forhåpentligvis betyr ikke dette at et eventuelt Mirror's Edge 2 kun kommer til den plattformen, selv om vi vet Microsoft har investert milliarder i plattform-eksklusive Xbox One-spill.

Nettstedet Eurogamer har fulgt med på situasjonen, og påpeker at spillmessen E3 kun er to uker unna. Det er med andre ord ikke helt usannsynlig at Electronic Arts har planer om å annonsere Mirror's Edge 2 da.

Mirror's Edge ble skapt av den svenske Battlefield-utvikleren DICE, også kjent som Digital Illusions. DICE-avhopperen Ben Cousens har tidligere sagt at det er «velkjent i spillutviklermiljøet i Stockholm at DICE jobber med Mirror's Edge 2.»

Les også: Anmeldelse: Mirror's Edge for PC
Les også: DICE: – Vi vil ikke bli en Battlefield-fabrikk

Siste fra forsiden