Mists of Pandaria selger millioner

World of Warcraft igjen over 10 millioner aktive abonnenter.

World of Warcraft er fortsatt et uhyre populært nettrollespill. Det beviste Blizzard atter en gang med sin nyeste utvidelse, Mists of Pandaria, som i løpet av første lanseringsuke har solgt om lag 2.7 millioner enheter verden over. Dette melder Blizzard i en pressemelding.

Den siste tiden har Blizzard meldt om en nedgang i antall aktive spillere, og i august kunne de melde at antall aktive spillere var nede på 9.1 millioner. Til tross for at dette er tall de fleste spill hadde vært stolte av, er det en stor nedgang i forhold til tidligere, og første gang på mange år at spillet bikket under et tosifret antall millioner spillere.

Salget fra lanseringsuken har hjulpet spillet med å nok en gang nå ut til over 10 millioner spillere. Dette melder Kotaku.

Løp og kjøp!

For å sette tallene litt i perspektiv kan vi sammenligne med spillets tidligere tilleggspakker.

Den første, The Burning Crusade, solgte 2.4 millioner den første dagen. Wrath of the Lich King kom i 2008, og solgte 2.8 millioner på en dag. Før Mists of Pandaria kom Cataclysm som solgte enorme 3.3 millioner kopier den første dagen. Selv om det ikke bare er å børste av seg det enorme fallet i salgstall fra Cataclysm og til Mists of Pandaria, er det fremdeles ganske så imponerende at det snart åtte år gamle spillet holder koken.

I Mists of Pandaria-utvidelsen får du stifte bekjentskap med Pandaren, den nye rasen som kan velge hvilken side de vil representere. Du får også tilgang til en ny klasse kalt Monk, nye områder, nye raids og oppdrag. Maksnivå er også hevet fra 85 til 90.

Les også: – Pandaren-rasen er ikke bare søt og snill
Les også: World of Warcraft mistet 1,1 million brukere

Siste fra forsiden