Monolith jobber med et nytt Zelda-spill

I ferd med å hyre folk.

Skjermbilde fra The Legend of Zelda: Breath of the Wild.
Andreas Bjørnbekk/Gamer.no

Vi vet allerede at et nytt Zelda-spill er på vei i form av en nyversjon av The Legend of Zelda: Link's Awakening, men nå ser det ut som vi har fått en indirekte bekreftelse på at en splitter ny tittel i serien er på vei.

Blant andre nettstedet Gamesindustry.biz har fått med seg at utvikleren bak Xenoblade Chronicles-spillene, Monolith Soft, nå er i ferd med å hyre mannskap til et nytt Zelda-spill.

Opplysningene stammer fra den japanske utgaven av utviklerens hjemmeside, hvor man finner stillingsutlysninger for både programmerere, designere og kunstnere til et hittil ikke annonsert innslag i Zelda-serien.

Har mye Zelda-erfaring

Skjermbilde fra The Legend of Zelda: Breath of the Wild.
Andreas Bjørnbekk/Gamer.no

Monolith Soft er både eid av Nintendo og har tidligere bistått selskapet i arbeidet med flere Zelda-titler, inkludert Skyward Sword, A Link Between Worlds og ikke minst Breath of the Wild.

Hva det nye Zelda-spillet er kan man bare spekulere i, og ingenting er altså offisielt kunngjort. Med tanke på at Monolith Soft har spesialisert seg på store, åpne verdener er det fristende å anta at det dreier seg om en Breath of the Wild-oppfølger eller noe i samme stil.

En slippdato kan vi nok uansett se lenge etter, og siden studioet nå er i ferd med å hyre utviklere er det nok rimelig å anta at spillet befinner seg i en meget tidlig fase ennå.

Monolith Soft er altså studioet bak den svært kritikerroste Xenoblade Chronicles, som ble tildelt 9 av 10 poeng her på verket, i tillegg til de litt mindre applauderte Xenoblade Chronicles X og Xenoblade Chronicles 2.

Les også: Cuphead, våpenakrobatikk og rytme-Zelda til Switch »

Siste fra forsiden