Monster Hunter-aktig spill fra Double Fine

Selger prototypen på Humble Bundle.

Tidligere denne uken lanserte Tim Schafers spillstudio, Double Fine, en unik samlepakke via Humble Bundle-systemet. Selskapet har en tradisjon som kalles Amnesia Fortnight. Her dropper alle det de holder på med i to uker, deles inn i grupper og jobber med ulike prototyper av mer eller mindre fantasifulle spillideer. Når de er ferdige ser de om noen av prototypene har det som trengs for å utvikles videre til å bli fullverdige spill som kan lanseres på markedet.

Denne gangen vil de at spillerne selv skal bestemme hvilke prototyper de skal lage, og samlepakken på Humble Bundle inkluderer to tidligere prototyper (som ble videreutviklet til spillene Costume Quest og Happy Action Theater) samt muligheten til å stemme på et utvalg ideer lansert av selskapets utviklere. Studioet vil fokusere på de fire som får flest stemmer, og alle kjøperne får også tilgang på disse når de er ferdigutviklet.

Nå har Double Fine kommet med en ny overraskelse. De har nemlig lansert en tidlig versjon av et spill de jobber med akkurat nå, som de ikke tidligere har annonsert. Det heter Brazen, og er et samarbeidsspill for fire spillere som kan minne litt om Capcoms populære Monster Hunter-serie. Her må spillerne samarbeide om å ta ut gigantiske monstre inspirert av filmer som Harryhausen-klassikerne Jason and the Argonauts og Clash of the Titans.

Utviklingen ledes av Brad Muir, som var prosjektleder på Iron Brigade. Han synes det er svært spennende å slippe spillerne inn i prosjektet så tidlig i utviklingen.

Prototypen er tilgjengelig for alle som har betaler mer enn gjennomsnittsprisen (i skrivende stund 6,65 dollar) for Amnesia Fortnight-pakken. I prototypen kan spillerne velge mellom tre klasser, den forsvarsfokuserte Stalwart, den lettbeinte Waracle og den svært agressive Beerzerker. Så må de bekjempe Gorgoth, en gigantisk skilpadde med to hoder og en skorpion-aktig hale.

Les også: Iron Brigade til Steam
Les også: Anmeldelse: Iron Brigade (Trenched)

Siste fra forsiden