Motorsykkelaction i Minecraft-verden

En utvidet versjon av Joe Danger 2 lanseres på PC.

Da det fargerike motorsykkelspillet Joe Danger opprinnelig ble annonsert i 2009 var Windows-baserte datamaskiner en av plattformene det skulle komme til. Men lanseringen kom og gikk uten at vi fikk se snurten av PC-versjonen, og i 2012 fikk vi også en konsolleksklusiv oppfølger.

Nå er imidlertid ventetiden over. Senere i dag lanseres begge Joe Danger-spillene på Steam, og PC-versjonene er mer enn bare enkle overføringer. I Joe Danger 2 får du blant annet figurer fra Team Fortress 2 og muligheten til å kjøre rundt i en verden basert på Minecraft. Vi loves også fullstendig integrering med Steamworks. Det vil si at du kan skape og distribuere dine egne nivåer i spillet.

Spillene kan kjøpes hver for seg eller i en samlepakke.

Joe Danger-spillene leverer en slags blanding av racing og plattformhopping. I det første spillet kjørte du kun motorsykkel, mens toeren introduserte en rekke andre kjøretøyer også. Disse inkluderer alt fra snøscooter til firehjuling. Målet er å komme seg raskest mulig gjennom sideskrollende miljøer, samtidig som du plukker med deg gullmynter i ekte Mario-stil.

Selv om de britiske utviklerne i Hello Games sier de har store ideer for Joe Danger 3, er det ikke det de fokuserer på nå som PC-versjonen er ferdig. Eurogamer forteller nemlig at de jobber med en helt ny spillserie.

Under artikkelen kan du se en trailer for PC-versjonen av Joe Danger 2, som blant annet viser nyhetene hentet fra Minecraft og Team Fortress 2.

Oppdatering: Vi trodde opprinnelig at PC-versjonen kombinerte innholdet fra begge spillene. Det er ikke tilfelle, og artikkelen er nå endret.

Les også: Trials Evolution får PC-dato
Les også: Anmeldelse: Excite Truck

Det tok sin tid, men nå lanseres Joe Danger for PC.

Siste fra forsiden