Motorsykkelspill vender tilbake etter fem år

Ride To Hell tar oss til 60-tallets Amerika.

Sommeren 2008 ble actioneventyret Ride to Hell annonsert av Deep Silver. Et nyåpnet studio bestående av tidligere Rockstar Vienna-utviklere skulle stå for utviklingen, og planen var å gi ut det GTA-inspirerte motorsykkelspillet i begynnelsen av 2009.

Men 2009 kom og ingen hørte mer om spillet. Slik fortsatte det gjennom de neste årene, og da spillet etter hvert ble fjernet fra Deep Silvers nettsider antok de fleste at spillet hadde gått i graven. Derfor var det overraskende da ryktene rundt spillets utvikling dukket opp igjen tidligere i år.

På hevntokt

Nå har Deep Silver igjen løftet på sløret, og forteller at spillet skal lanseres til sommeren, med undertittelen Retribution.

I Ride to Hell spiller du som Jake Conway, en ensom ulv på hevntokt etter den rivaliserende motorsykkelgjengen «The Devils’ Hand». Handlingen er satt til USA vestkant på sekstitallet som er preget av sex, narkotika og rock'n'roll. For å ta opp kampen må Conway ta i bruk alle midler og bruke miljøet til sin fordel ved å bruke våpen og nevekamp, både på sykkelen og til fots.

Lite annet er kjent om spillet nå. Tilbake i 2008 ble Ride to Hell annonsert som et åpen verden-spill, men det er usikkert om dette fortsatt er tilfelle. Spillet har byttet utviklere og det kan virke som mye har skjedd i prosessen de siste årene. Nå er det Eutechnyx som som står ved roret, og de har tidligere stått bak spill som NASCAR The Game, Pimp My Ride og Auto Club Revolution.

Tre spill

Sammen med Retribution annonserte også Deep Silver to andre spill, et arkadespill under navnet Ride to Hell: Route 666 der du kommanderer en motorsykkelgjeng gjennom legendariske Route 66, og et mobilspill kalt Ride to Hell: Beatdown. Arkadespillet kommer til XBLA, PS Store og Steam i juni og mobilspillet vil det slippes mer informasjon senere.

Ride to Hell: Retribution kommer ut 28. juni 2013 til Xbox 360, PlayStation 3 og PC.

Les også: Sniktitt på lekeplassen Saints Row 4
Les også: Se nye skjermbilder fra Grand Theft Auto V

Se trailer for spillet.

Siste fra forsiden