Mye moro i spillturneringen

Granatfester, GunGame og byarrangementer er noe av det du kan glede deg til!

Gamer's Paradise, vår landsdekkende spillturnering, er et omfattende arrangement. I tillegg til fire store turneringer i henholdsvis StarCraft II, Crysis 2, FIFA 11 og Gran Turismo 5, har vi også en hel rekke mindre hendelser på gang. Det kan være vanskelig å holde oversikt, og vi lanserer derfor en kalender på forsiden av nettstedet vårt.

Dette er de heftige premiene i Gamer's Paradise

Kalenderen inneholder flere ting. Først og fremst er den en oversikt over når de ulike fasene av spillturneringene foregår. Vi gir spillerne sjansen til å kvalifisere seg flere ganger, i tilfelle de blir slått ut av en turnering eller ikke rakk en av kvalifiseringsrundene. Det er totalt åtte kvalifiserende cuper, som igjen er inndelt i runder. Antall runder er fleksibelt etter hvor mange deltakere hver cup får, og vi skal finne frem til totalt 64 sluttspilldeltakere i hvert spill. Disse skal igjen koke ned til totalt åtte finalister, som møtes i Oslo 24. til 26. juni for å kåre én vinner i hver av de fire titlene.

Cupene avholdes på samme dager, helt til åtte stykker fra hver er kvalifisert til sluttspillet. Det vil si at du ikke kan delta i en ny cup før du eventuelt er slått ut av den du deltar i. Runde tre og fire av Cup 1 foregår for eksempel samtidig som runde en og to av Cup 2.

Slik registrerer du deg som deltaker

Cup 1 er for dem som kvalifiserte seg 16. mai, cup 2 er for dem som kvalifiserte seg 18. mai, cup 3 er for dem som kvalifiserer seg 20. mai, cup 4 er for dem som kvalifiserer seg 21. mai, cup 5 er for dem som kvalifiserer seg 24. mai, cup 6 er for dem som kvalifiserer seg 28. mai og cup 7 er for dem som kvalifiserer seg 31. mai. Den aller, aller siste sjansen til å kvalifisere seg til sluttspillet i et av de fire hovedspillene er 4. juni. Da avholder vi cup 8.

Her er kalenderen som gjengis på forsiden:

I tillegg vil dere kunne se andre arrangementer i kalenderen. Her viser vi dere blant annet dagskonkurransene til våre partnere i Hellfragger.no og Battlefield.no, hvor dere kan vinne en rekke forskjellige premier. Dere vil også oppdage visse arrangementer som foregår i noen av Norges største byer. Disse er i regi av våre partnere Coca-Cola Zero og Elkjøp, og en forlenging av turneringen som foregår på Internett. Her blir det anledning til å øve seg i de ulike spillene og delta i andre småkonkurranser.

Har du fortsatt ikke meldt deg på Gamer's Paradise? Register deg her!

Siste fra forsiden