Nå aper PlayStation 3 etter Wii U

LittleBigPlanet 2 får nytt innhold som krever bruk av PS Vita.

Ifølge den europeiske utgaven av PlayStations blogg vil plattform- og skaperspillet LittleBigPlanet 2 få nytt nedlastbart innhold den 19. desember. Dette er ikke så oppsiktsvekkende i seg selv, men mer fordi innholdet krever at man benytter seg av Sonys håndholdte konsoll, PS Vita.

Tilleggspakken heter LittleBigPlanet 2: Cross-Controller Pack, og skal inneholde brett der Sackboy møter en slump med kule rompirater. For å komme seg forbi nye typer hindringer må spilleren benytte seg av PS Vita-konsollens unike egenskaper, slik som den bakre berøringsflaten. Derfor krever pakken også at spilleren har både en PlayStation 3 og en PS Vita, samt spillet.

I tillegg inneholder pakken nytt verktøy for skaperglade spillere. Verktøyet skal gjøre det mulig å skape brett som bygger på kryssplattformkontrolleringen.

Ligner Wii U

LittleBigPlanet 2.

Dette er ikke ulikt det Nintendo byr på med sin nye konsoll, Wii U. Også her har man en ny kontrollskjerm å forholde seg til, og man må veksle mellom å fokusere på kontrolleren og TV-skjermen på så å si samme måte.

Nå må det nevnes at dette ikke er første gang Sony, eller andre aktører i bransjen for den saks skyld, ser sitt snitt til å låne idéer fra konkurrentene. Med 2010s PlayStation Move fikk PlayStation for eksempel et nytt kontrollgrensesnitt som minnet veldig om Nintendo Wiis bevegelseskontrollere, Wiimotes.

Les også: Anmeldelse: LittleBigPlanet 2 Les også: Førsteinntrykk: PlayStation Move

Siste fra forsiden