Death Stranding

Nå dukker den kjente talkshow-verten Conan O'Brian også opp i Death Stranding

Alt kan skje i Kojimas nye spill.

Kojima/Twitter

Hideo Kojimas mystiske, nye spill er allerede spekket med kjente fjes, og nå har spillet sannelig fått enda en kjendis med på laget – nemlig den amerikanske talkshow-verten og komikeren Conan O'Brian.

Kojima kunngjorde i en Twitter-melding at O'Brian vil dukke opp som en figur ved navn The Wondering MC i spillet.

Denne figuren vil ifølge spillskaperen gi deg en oter-drakt når du møter ham, en drakt som visstnok vil gi spilleren mulighet til å svømme i elver uten å bli revet bort av strømmen.

Vises frem i video

En videodemonstrasjon av draktens funksjonalitet ble vedlagt Twitter-meldingen, hvor man også kan se O'Brians figur i aksjon. Inkluderingen av komikeren skjedde i forbindelse med at han besøkte Kojimas studio i Tokyo på invitasjon fra spillskaperen.

Fra før byr Death Stranding på Norman Reedus, mest kjent fra TV-serien The Walking Dead, den danske skuespilleren Mads Mikkelsen, skuespillerinnen Lindsay Wagner og filmregissørene Guillermo del Toro og Nicolas Winding Refn.

Death Stranding ble først avduket på E3-messa i 2016, året etter Kojimas mye omtalte brudd med Metal Gear-eier Konami. Mye mystikk omgir fremdeles spillet, men vi har i det minste nå fått servert lengre videoer fra spillet og mer informasjon, deriblant opplysningen om at spillet kan oppleves som en «ren» film.

Death Stranding lanseres eksklusivt til PlayStation 4 den 8.november. Det er altså ikke lenge til vi endelig kan finne ut hva Kojima har kokt sammen denne gangen.

Les også: Kojima viste frem nesten én time av Death Stranding »

Siste fra forsiden