Assassin's Creed II

Nå får du Assassin's Creed II gratis på PC

Ubisoft gir bort det ypperlige snikmorderspillet.

Ubisoft

Gjennom hele april har Ubisoft lovet diverse tilbud og opplegg for folk som kjeder seg hjemme. Tirsdag lanserte utvikleren nok et gratistilbud, og spillet du kan plukke opp er Assassin's Creed II for PC.

Assassin's Creed II.
Ubisoft

Det herlige actionspillet kan bli ditt dersom du slår til før klokken 15:00 den 17. april. Det du må gjøre er å besøke Ubisofts nettsider for gratisspill, trykke på knappen merket «PC» og så logge deg inn med en Uplay-konto. Alternativt kan du hente spillet direkte via Uplays skrivebordsapplikasjon.

God aften, mitt navn er Ezio

11 år har gått siden vi fikk stifte bekjentskap til Ezio Auditore da Firenze for aller første gang i spillform. Historien om den sjarmerende unggutten som gikk fra å jage damer til å jage snikmordermål i en endeløs kamp mellom godt og ondt gjorde saftige inntrykk, og sørget for at Assassin's Creed II av mange regnes som et av tidenes spill.

Vår anmelder var blant de mange som lot seg frelse av sin tur gjennom vakkert italiensk landskap, i en verden han fant det altfor lett å fortape seg i.

– Assassin's Creed II er alt det Assassin's Creed ikke var. Alt som hindret forgjengeren i å bli det storspillet det var tenkte å være har blitt rettet opp og forbedret. Nye elementer har blitt puttet inn, og resultatet er ikke bare et bedre spill, det er en egen verden å gå seg tapt i, skrev Øystein Furevik den gang.

Les også: Mystiske hint i The Division 2 peker til Assassin's Creed med vikinger »

Siste fra forsiden