Nå kan 360-eiere også sulte i Minecraft

Minecraft utvikles videre, både på PC og konsoll.

Mojang har nå annonsert at de har lansert en stor oppdatering for Xbox 360-versjonen av Minecraft. Denne legger til en hel bråte nye elementer, og er basert på den store «adventure»-oppdateringen som kom til PC-versjonen for cirka ett år siden.

Det vil si at du nå må sørge for å få i Minecraft-figuren din nok mat. Du kan fiske, jakte og leke bonde, alt for å fylle den virtuelle magesekken. Om du blir virkelig desperat kan du til og med spise zombiekjøtt, men det har sine ulemper. Om du bare vil bygge, i stedet for å bry deg om mat og slikt, kan du spille i den nye kreativ-modusen, hvor det ikke finnes farer.

Trailer for den nye 360-versjonen.

I tillegg har spillet fått et nytt slåssesystem, samt nye fiender å bekjempe. Disse er de skumle «endermen», samt «silverfish» og huleedderkopper. Spillverdenen har også blitt mer variert, med sumper, elver, fjellkjeder, underjordiske raviner og gruveganger, landsbyer bebodd av andre raringer og til og med store borger. Som seg hør og bør får du også leke med mange nye typer blokker, og bygge nye hjelpemidler.

Mojang har også annonsert en ny pakke med teksturer for figurene dine. I Skin Pack 3 får du blant annet kle deg ut som Gordon Freeman.

PC-versjonen er selvsagt også fortsatt under utvikling, og 24. oktober får PC-spillerne sette tennene i en ny, omfattende oppdatering. Denne inneholder alt fra nye måter å dekorere hjemmet ditt på til et veldig fælt monster som blir en stor utfordring å ta knekken på. Som vanlig lanseres betaversjoner hver uke, og i den nyeste betautgaven inkluderes nyheter som en ambolt du kan bruke til å reparere ting med, eller bare slippe i hodet på fiender.

Den franske utgiveren Ubisoft har forresten røpet at de vil bruke Minecraft for å markedsføre Far Cry 3. 26. oktober vil de lansere en Minecraft-modifikasjon basert på det nye åpen verden-spillet. Denne vil komme med et eget kart, hvor du kan utforske en blokkete versjon av Far Cry 3s verden, samt figurer fra spillet, nye teksturer og til og med visse spillendringer. Pakken blir tilgjengelig på Far Cry 3-nettstedet.

Les også: Anmeldelse: Minecraft: Xbox 360 Edition
Les også: Anmeldelse: Minecraft

Siste fra forsiden