Nå kan du bytte navn i StarCraft II gratis

Blizzard beklager for mangel på informasjon om navnebytting.

For lenge, lenge siden, da StarCraft II: Wings of Liberty fremdeles var rykende ferskt, lovet Blizzard at spillere skulle få bytte navn. Dette kunne vært til stor hjelp for alle som impulsivt skrev det teiteste (eller kuleste) de kunne komme på da spillkontoen skulle registreres første gang. Den gang fortalte World of Warcraft-giganten at den første navneforandringen skulle være gratis, mens man måtte punge ut for senere endringer.

Denne muligheten kom dog aldri.

Nå har Blizzard sluppet en beklagelse for infotørken rundt den planlagte omdøpingsfunksjonen, og tilbyr samtidig én gratis navneforandring til alle som ønsker det.

Nå kan du kjempe på nett uten å skjemmes over teit nick.

– Vi beklager for ubeleilighetene som følge av mangelen på muligheten til å skifte navn. Vi har helt klart fått med oss engasjementet rundt dette, og vi kommer til å ha mer informasjon om en betalingsløsning for dette kort tid etter Heart of the Swarm er sluppet, forteller Blizzard i bloggoppdateringen.

For å forandre navnet logger du inn på kontobehandlingssiden din på Battle.net og velger StarCraft II: Wings of Liberty. Hvis du blar ned litt på den siden, ser du en knapp der du kan forandre navnet ditt.

Heart of the Swarm tok førsteprioritet

Grunnen til at navneforandring ikke ble implementert skal være nedprioritering. Utvikleren sier at implementeringen av Battle Tags og arbeidet med utvidelsespakken Heart of the Swarm havnet foran i køen.

I Heart of the Swarm trer vi inn i Zerg-dronningen Kerrigans sko, i hennes forsøk på å gjenvinne statusen hun mistet etter begivenhetene i Wings of Liberty. Samtidig får alle flerspillerinteresserte en slump med nye enheter å utforske – noe som mest sannsynlig betyr at vi får en rekke nye strategier å følge i e-sportscenen.

Les også: Norsk StarCraft II-proff signerer for toppklubb Les også: – Blizzard pønsker på et Linux-spill

Siste fra forsiden