Nå kan du jobbe for Aperture Science

Portal 2 Perpetual Testing Initiative har blitt lansert.

I går kveld ble Steam-versjonen av Portal 2 oppdatert til å inneholde Portal 2 Perpetual Testing Initiative, et redigeringsverktøy som lar spillerne designe sine egne utfordringer og dele dem med andre via Steam Workshop. Verktøyet skal være superlett å bruke, og Valve viser deg hvordan på bloggen sin.

Om du ikke føler deg spesielt kreativ kan du utnytte deg av andre spilleres kreativitet. Det har allerede dukket opp en rekke gode nivåer som du kan laste ned og kose deg med, og takket være Steam Workshop er det lett å sortere ut de gode og ikke fullt så gode nivåene. Spillerne kan nemlig selv stemme på nivåene de spiller.

Cave Johnson forklarer.

Portal 2 ble lansert i fjor, til strålende kritikk. Lasse Lervik var en av de som skrøt spillet opp i skyene, og han konkluderte slik i sin anmeldelse:

– Spillet er utfordrende, og balanserer hårfint mellom å gi deg inntrykk av å være djevelsk glup og fryktelig teit om hverandre. Vet du løsningen på en gåte så er den for det meste overkommelig å utføre, og begrensningene ligger mellom ørene heller enn hvor treffsikker eller kjapp du er med styrestikka. Dette spillet skaper neppe like mye oppstyr som forgjengeren, men er noen gode hakk bedre.

I et intervju med nettstedet Neogamr forteller Portal 2-utvikler David Sawyer at spillet totalt har solgt over fire millioner kopier til nå. I tillegg til PC og Mac er det ute på Xbox 360 og PlayStation 3, men redigeringsverktøyet kommer ikke til disse plattformene. Om du fortsatt ikke har sikret deg det populære spillet kan du kjøpe det til redusert pris på Steam.

Les også: Intervju: – Det beste spillet vi har lagd
Les også: Lag dine egne testkamre

Siste fra forsiden