Nå kan du kjøpe Prison Architect

Introversions nyeste spill er lagt ut for salg – men det er fortsatt uferdig.

Den britiske spillutvikleren Introversion har åpnet for kjøp av sitt nyeste spill, Prison Architect. I dette spillet, som er inspirert av titler som Theme Hospital, Dwarf Fortress og Dungeon Keeper, er målet å bygge et velfungerende fengsel. Du må sørge for at fangene kommer gjennom soningen sin uten å drepe hverandre, rømme eller gjøre opprør. De har behov som må ivaretas, samtidig som du konstant må sørge for at de holdes under kontroll. Lettere sagt enn gjort.

Introversions forretningsmodell denne gangen ser ut til å være en slags blanding av modellen Minecraft brukte og Kickstarter. Du kan kjøpe spillet for 30 dollar og få umiddelbar tilgang på den uferdige versjonen, eller du kan betale mer for å få ekstra goder. «Belønningene» inkluderer alt fra Introversions tidligere spill og en fysisk samlerutgave til muligheten til å designe en egen fengselsbetjent i spillet.

Det er fortsatt lenge til Prison Architect blir ferdig, og Introversion håper at feedback fra de tidlige kjøperne vil hjelpe dem å lage et mer glattpolert og underholdende spill. Samtidig lover de at de som kjøper spillet nå vil kunne få stor inflytelse på utviklingen, noe som kanskje rettferdiggjør den noe høye prisen de ber om.

Introversion er en liten, britisk spillutvikler som har lansert flere svært populære spill i ulike sjangre. De debuterte med hackersimulatoren Uplink, før de lanserte det unike actionstrategispillet Darwinia. Deres tredje spill var DefCon, hvor du fikk ta del i tredje verdenskrig. Så fulgte noen vanskelige år med konsollutvikling og det overambisiøse Subversion, som nå har blitt lagt på is.

Les også: Anmeldelse: Indie Game: The Movie
Les også: Intervju med Introversion Software

Siste fra forsiden