Namco viser Soul Calibur 5

Og annonserer en haug av slippdatoer.

Namco Bandai har hatt en pressekonferanse i Dubai, hvor de har presentert noen av fremtidsplanene sine.

Den kanskje største nyheten fra japanerne var en offisiell kunngjøring av Soulcalibur V. Produsent Hisaharu Tago presenterte spillet for pressen, som også fikk se en trailer. Den japanske utgiveren ønsket ikke å gå i detalj om spillet, men fortalte at det foregår 17 år etter handlingen i Soulcalibur IV.

Bilde fra Soul Calibur 4.

De hevdet også at kampsystemet har blitt sterkt forbedret, og at spillet vi også kan glede oss til nye spillfunksjoner. Soulcalibur V skal lanseres i 2012, og Namco forteller at de forhåpentligvis har mer informasjon å by på i løpet av måneden.

Etter pressekonferansen snakket nettstedet Computer & Video Games raskt med Capcoms britiske markedsføringssjef, Lee Kirton:

– Det er noen hemmeligheter som venter på å bli røpet, som jeg ikke kan gå inn på for øyeblikket. Spillet er veldig spennende, og det vil skille seg fra andre slåssespill. Soulcalibur har alltid hatt en unik spillestil, og tilhengerne vil bli svært imponert, skrøt han.

Mange datoer

Namco Bandai hadde også mye annet nytt å by på. Pressen som var til stede fikk se en ny trailer for Ridge Racer: Unbounded (PC, PS3 og Xbox 360), mens vi andre fikk vite at 10. februar 2012 er spillets utgivelsesdato i Europa.

Ny Dark Souls-trailer.

Dark Souls, den spirituelle oppfølgeren til Demon Souls, skal lanseres tidlig oktober i vesten. Vi fikk også en ny trailer, og det ble bekreftet at spillet får en egen samlerutgave.

Flyspillet Ace Combat: Assault Horizon, som forøvrig foregår i skyene over Dubai, skal lanseres 14. oktober i Europa. Spillet kommer til Xbox 360 og PS3, og utgiveren fortalte også at de jobber med Ace Combat for Nintendos nye 3DS.

Namco Bandai bekreftet også at rollespillet Tales of Graces F får en vestlig PS3-lansering neste år, mens Tales of the Abyss for 3DS kommer i år.

Det ble også klart at PSP-spillet Naruto: Ultimate Ninja skal lanseres i september. Sist, men ikke minst, ble pressen vist et nytt Dragonball-spill for PS3 og Xbox 360, men dette har ikke noe offisielt navn enda.

Sjekk den omfattende spillkalenderen vår for flere utgivelsesdatoer.

Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden