Nazi-zombiene angriper

Overnaturlige eventyr i neste Sniper Elite.

Rebellion har annonsert at de jobber med en ny utgivelse i Sniper Elite-serien. Men der de tidligere spillene har foregått under den andre verdenskrig omtrent slik vi kjenner den fra historiebøkene, har det britiske studioet valgt en litt annen tilnærming til seriens neste tilskudd.

Spillet heter nemlig Sniper Elite: Nazi Zombie Army, og navnet forteller vel det meste du trenger å vite om hva det dreier seg om. Spillet skal lanseres på Steam for Windows, og kommer allerede 28. februar. Det er et frittstående spill og ikke noen ekspansjon til Sniper Elite V2.

Nazi Zombie Army tilbyr en ny kampanje, som du kan spille alene eller i samarbeid med opp til tre andre spillere. Naturligvis får du nye fiender, i form av ulike typer zombier. Om zombiene kommer nær nok til at riflen ikke lenger gjør susen, kan du bruke nye våpen, som hagler, for å knerte dem.

Jeg hater klovner.

– Sniper Elite: Nazi Zombie Army representerer en spennende retning for serien. Å kunne gi ut spillet selv tillater oss å gi spillerne en morsom opplevelse med substans, som de kan spille i samarbeid uten å eie Sniper Elite V2, sier Rebellion-sjef Jason Kingsley i en pressemelding.

Spillet kan forhåndsbestilles på Steam, og hvis du er interessert kan du finne mer informasjon på det offisielle nettstedet. Annonseringstraileren kan du se under artikkelen.

Les også: Anmeldelse: ZombiU
Les også: Anmeldelse: OneChanbara: Bikini Samurai Squad

Zombier igjen.

Siste fra forsiden