Neste Burnout kommer i høst

XBLA- og PSN-spillet Burnout Crash! har fått utgivelsesdato i høst.

Den heseblesende bilspillserien Burnout har vært stille siden 2008, da Burnout Paradise traff butikkhyllene med et brak. Vår anmelder Mikael priset det som en «øvelse i bilfrihet uten sidestykke», og gav det strålende kritikk. Også ble det stille, helt til EA annonserte det noe annerledes Burnout Crash! i juli.

Nå kan EA via en pressemelding erklære at bilspillet utgis til Xbox Live Arcade og PlayStation Network den 20. september. Det får en pris på 800 Microsoft Points eller drøye ti dollar for Xbox 360, og tilsvarende til PlayStation 3.

Ødelegg alt!

Burnout Crash! er en isolering av «Crash»-modusen kjent fra andre spill i serien, med en liten vri. Nå styres kaoset fra fugleperspektiv. Hovedmålet er fortsatt å skape så mye ødeleggelse som overhodet mulig, ved å mose bilen inn i et veikryss. Xbox 360-eiere får også sjansen til å vrake ting med kroppen, gjennom en spesiell modus skreddersydd Kinect.

Crash! kommer med 18 ulike baner og støtte for EAs Autolog-system. Sistnevnte lar deg konkurrere mot venners tider også når de er avlogget, og er en spillersentral som tidligere har blitt benyttet med hell i bilspill som Need for Speed: Hot Pursuit og Shift 2 Unleashed.

Burnout Crash! utgis altså den 20. september til Xbox Live Arcade og PlayStation Network.

Lurer du på hvilke andre spill som er på vei? Ta en titt i Spillkalenderen!

Siste fra forsiden