Neste Command & Conquer har ingen historiedel

Gratisspillet Generals 2 fokuserer på nettspilling og e-sport ved lansering.

Ifølge PC Gamer kommer ikke det kommende gratisspillet Command & Conquer: Generals 2 til å ha noen enspillerdel når det lanseres. I stedet vil utvikleren BioWare Victory fokusere på konkurransebaserte- og samarbeidsfokuserte kart i begynnelsen, mens nye modi etter planen skal legges til senere.

Utvikleren utelukker ikke at en historiebasert modus kan legges til etter hvert , men holder kortene tett til brystet om hva en slik modus i så fall vil innebære.

I første omgang er det uansett nettdelen som er i fokus. Ifølge EA-toppen Jon Van Caneghem kommer spillet til å komme med en god del e-sport-verktøy i tillegg til konkurranse- og samarbeidsmodiene, men ville ikke gå i detalj på hva disse elementene omfatter. Vi kan likevel anta at det er snakk om slike ting som «replay»-avspilling og muligheten til å se kamper mens de spilles.

Command & Conquers: Generals 2 får ingen historiedel.

Ble gratisspill

For bare en knapp uke siden fortalte Electronic Arts at Command & Conquers: Generals 2 kom til å slippes under en større onlinebasert serie som utgivere for enkelhetens skyld kaller bare Command & Conquer. Langtidsmålet med Command & Conquer-plattformen er visstnok å utgi flere nettbaserte Command & Conquer-spill i fremtiden basert på seriens andre kjente univers, slik som Red Alert og Tiberium.

Generals 2 kommer til å kreve nettilgang, og hver spiller kommer til å ha sin egen konto som stiger i nivå etter hvert som motstandere overvinnes.

Les også: Nytt Command & Conquer blir gratis Les også: Nytt Command & Conquer Generals annonsert

Siste fra forsiden