Neste Medal of Honor heter Warfighter

EAs nyeste innslag i serien kommer til høsten.

Det er ganske nøyaktig ett år siden vi meldte om at det neste spillet i Medal of Honor-serien var på vei. Oppfølgeren til nytolkningen av den klassiske skytespillserien har nå fått undertittelen Warfighter, og skal være å finne i butikkhyllene i oktober. Dette kommer i følge GameInformer frem i den siste utgaven av Official Xbox Magazine.

I likhet med seriens forrige spill er det utviklerstudioet Danger Close og EA som står bak roret, og vi skal nok en gang slå følge med toppsoldater i krig. Medal of Honor: Warfighter skal benytte seg av DICEs flunkende ferske spillmotor, Frostbite 2, som vi først stiftet bekjentskap med i fjorårets Battlefield 3.

Samtidig med annonseringen av tittelen publiserte EA et konseptbilde.

I motsetning til forrige tittel er det derimot ikke DICE som skal stå for flerspillerdelen. I stedet skal Danger Close snekre sammen hele pakken alene.

Forbedringspotensiale

Det er liten tvil om at Danger Close har mye å bevise med denne oppfølgeren. Da nytolkningen av Medal of Honor kom i 2010 var det til en heller lunken mottagelse. Vår anmelder lot seg ikke overbevise og følte at spillet ikke gjorde nok for å skille seg fra mengden. EA gikk også ut bare en måned etter lansering og erklærte at kvaliteten på spillet ikke møtte deres forventninger.

EA skal slippe mer informasjon om tittelen under Game Developers Conference neste måned. Forhåpentligvis får våre to detaljsultne skribenter snappet opp flere detaljer om hva vi kan vente oss når vi igjen går inn i krigen.

Siste fra forsiden