Nintendo Classic Mini vender tilbake i juni

Nå får alle en ny sjanse til å sikre seg mini-NES.

Audun Rodem, Gamer.no

Da Nintendo Classic Mini ble lansert høsten 2016 hadde Nintendo ingen problemer med å selge ut lageret. Faktisk var konsollen så populær at mange slet med å få tak i den, og etter noen måneder på markedet besluttet Nintendo å stoppe produksjonen.

Nå kommer likevel konsollen tilbake. Fra 29. juni blir Nintendo Classic Mini å finne i butikkhyllene. Dette melder Nintendo of Europe via Twitter, etter at både Nord-Amerika og Japan la ut tilsvarende beskjeder i natt.

Nintendo varslet først i fjor høst om at konsollen skulle gjøre retur, og bekreftet da samtidig at de skulle fortsette produksjonen av den tilsvarende Super Nintendo-varianten.

LES OGSÅ: Nintendo Classic Mini er et fint gjensyn, men én ting ødelegger »

Mini-NES

Så stor er den sammenlignet med en vanlig Nintendo.
Audun Rodem, Gamer.no

Nintendo Classic Mini er en liten konsoll som kommer med 30 innebygde spill. I pakken følger det også med en HDMI-kabel, USB-kabel til strøm og en håndkontroll. Det følger ikke med egen strømplugg, så USB-kablene må plugges inn i andre enheter med USB.

Maskinen er tilpasset moderne flatskjerm-TV-er, men du kan velge å kjøre spillene i det gamle 4:3-formatet, samt emulere skjermen fra en gammel 80-talls-TV. Ellers kommer de medfølgende spillene med mulighet for å lagre underveis i spillene via noe som heter «Suspend Points». Du kan bruke fire slike lagringspunkter per spill.

29. september i 2017 kom Super Nintendo-varianten av minikonsollen, kalt Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System. Den likte vi også godt, men vi hadde noen ankepunkter.

LES OGSÅ: Mini-Super Nintendo er et herlig gjensyn med spillene du spilte for 25 år siden »

Nintendo Classic Mini NES
Les mer
Kommersielt samarbeid
Finn beste pris
Nintendo Classic Mini NES Kontroll (Original)
Les mer
Kommersielt samarbeid
Finn beste pris
Nintendo Classic Mini NES

Les også

Siste fra forsiden