Nintendo kommer ikke til å lage flere miniversjoner av NES og Super Nintendo

Du må være kjapp hvis du vil skaffe deg et eksemplar.

Audun Rodem, Gamer.no

Miniversjonene av de klassiske Nintendo Entertainment System (NES) og Super Nintendo ble mer populære enn produsenten forventet, men nå ser det ut til å være helt slutt.

I et intervju med Hollywood Reporter kunne Nintendo of America-sjefen Reggie Fils-Aime røpe at de ikke kommer til å stanse produksjonen av miniatyrutgavene av Super Nintendo og NES.

– Vi har vært klare på at disse produktene kommer til å bli tilgjengelige gjennom julesesongen, og når de er utsolgt er de borte. Og det er det, sa Fils-Aime i intervjuet.

Nintendo

Populære maskiner

Dermed kan det altså se ut til at man må kaste seg rundt dersom har har lyst til å skaffe seg et eksemplar av minimaskinene.

Da miniutgaven av NES ble lansert i 2016 opplevde maskinen en etterspørsel som var større enn den Nintendo klarte å møte, og senere meldte selskapet at maskinen ville gå ut av produksjon på grunn av manglende ressurser.

Produksjonen ble imidlertid gjenopptatt ikke lenger etter, noe som ga fansen en ny mulighet til å skaffe seg maskinen.

Miniutgaven av Super Nintendo, som ble lansert i fjor sommer, og den gangen lærte Nintendo av feilene sine og valgte å produsere mange flere eksemplarer slik at etterspørselen kunne møtes.

Vi tok en titt på både Nintendo Classic Mini og miniversjonen av Super Nintendo, og var stort sett godt fornøyd med begge to, selv om de også hadde sine mangler.

Les også: Nintendo har ingen konkrete planer om å lage miniversjon av Nintendo 64 »

Siste fra forsiden