Nintendo Switch-spillene smaker helt grusomt

Med vilje, til og med!

Æsjæsjæsjæsj!
Colourbox, Nintendo, montasje Gamer.no

Selv om nettet bombarderes med Nintendo Switch-nyheter for øyeblikket er det særlig én ting som stikker seg ut. Spillkasettene smaker visst utrolig vondt!

Jeff Gerstmann likte ikke smaken. (Bilde: Giant Bomb).

Oppdagelsen begynte da Giant Bomb-duden Jeff Gerstmann tok en oppfordring fra livechatten under en stream forrige uke, der han ble bedt om å smake på en av kassettene. Resultatet ser du i bildet til høyre.

Etterpå har flere internasjonale medier slengt seg på bølgen, og alle sier at det å putte et Switch-spill i munnen er en usedvanlig bitter opplevelse. Men det er faktisk en veldig god grunn til vondheten.

Ifølge Kotaku er kassettene smurt med det bitre stoffet Denatonium Benzoate, som for øvrig ikke er giftig. Det er derimot et av de bitreste kjemiske stoffene som finnes. Nintendo bekreftet dette selv til nettstedet, og forteller at dette ble gjort for å motvirke at unge barn skal få i seg kassettene ved et uhell.

Nintendo Switch slippes fredag 3. mars. Vi i Gamer.no forventer å få konsollen i hus i løpet av dagen, og vil gi dere vårt inntrykk så raskt som mulig.

Nintendo Switch får over 60 indie-spill i løpet av 2017 »

Siste fra forsiden