Nintendo viser nye spill til GameCube

Det meste på årets pressekonferansa med Nintendo ble så klart overskygget av Nintendo DS. Til tross for en blendende DS klarte vi å få med oss litt om noen kommende spilltitler også.

Side 1
Side 2

Mario er tilbake
Etter hvert kommer også en rekke andre oppfølgere. Mario er tilbake i to spill; Paper Mario 2 og Mario Tennis. Tennis lover flere typer slag, mer kraft og drøssevis med moro. Paper Mario 2 lar deg herje med Mario som du føler for selv. Brett han til et papirfly og hiv deg ut i lufta, rull deg sammen til papirkuler. Det blir spennende å se hva dette action-rollespillet egentlig vil by på. Det høres og ser i alle fall ut som om noen i utviklerlaget har spist noen av de rare soppene Mario omgir seg med. Sykt høres det i alle fall ut som det kan bli.

Skjermbilder fra Mario Tennis

Donkey Kong er også tilbake i to spill. Begge spillene benytter seg av Nintendos nye kongotromme-kontroller. I Donkey Konga (27. september i USA, ingen annonsert dato for Europa) skal du prøve å holde rytmen ved å slå på kongotrommene. Du får en rekke forskjellige utfordringer å bryne deg på, både på egen hånd eller sammen med venner. Det andre spillet som benytter seg av de nye trommene er Donkey Kong Jungle Beats. Dette spillet har ingen fastsatt dato enda, men er ventet ut i løpet av 2005. Her skal du ved hjelp av trommene guide Donkey Kong helskinnet gjennom den ville jungelen. Ved hjelp av kraftige trommesoloer, lette slag og klapping kontrollerer du Donkey unna skumle fiender og utfordrende hindringer.

Skjermbilder fra Donkey Kong: Jungle Beat

Zelda tilbake i ny og forbedret utgave
Den overraskelsen som nok ble lagt best merke til, og som helt klart høstet høyest applaus, var annonseringen av et helt nytt Zelda-spill. Neste år slippes neste spill i Zelda-serien; The Legend of Zelda (som foreløpig ikke har fåt noen undertittel) vil gi oss en mer voksen Link ute på helt nye eventyr. Cellshade-grafikken er borte, igjen står en mer voksen grafikk enn forrige gang. Løs utfordrende oppgaver, utforsk nye områder og let etter skjulte skatter. For mange vil nok ventetiden bli i lengste laget, da kan det være greit å vite at det i mellomtiden vil komme enda et nytt Zelda-spill. The Legend of Zelda: Four Sword Adventures er et flerspillerspill lagt til Zelda-universet. Opp til fire spillere kan koble GBA-ene sine opp mot GameCube og leke seg med å flytte blokker, slå over brytere og kjempe ned mektige fiender. Om du velger å spille alene vil du alene holde kontrollen over fire utgaver av Link på egen hånd. Spillet er ventet ute allerede denne sommeren her i USA, som vanlig er det ikke godt å si når det kommer ut i Norge, eller om det i det hele tatt kommer ut.

Skjermbilder fra The Legend of Zelda: Four Sword Adventures

Gamer.no kommer tilbake med utfyllende informasjon om disse titlene etterhvert, og holder dere naturligvis oppdaterte i tiden fremover.

Side 1
Side 2

Siste fra forsiden