Nintendo-zombier gjenoppstår på nye plattformer

ZombiU dropper U-en på vei til Xbox One, PlayStation 4 og Windows.

Ubisoft

Skrekk og zombieslakt er kanskje ikke det første du tenker på når det er Nintendo det er snakk om? Likevel var det et spill med nettopp disse elementene som stod fremst i rampelyset da Wii U kom til verden for snart tre år siden.

ZombiU het det, et overlevelsesspill fra Ubisoft som ble svært godt mottatt her på bruket. Noen salgsuksess ble spillet likevel ikke, noe som kan ha ført til at Ubisoft nå har besluttet at de omsider skal lansere spillet på Xbox One, PlayStation 4 og Windows – denne gangen under det passende navnet Zombi.

Zombi skal visstnok være ganske så uhyggelig.

Zombi, som kommer i salg 18. august, forblir etter sigende omtrent det samme spillet som den gang da, men flere små endringer kan utviklerne likevel skryte på seg. Blant disse finner vi et større utvalg slagvåpen (deriblant en spade og et balltre med spiker på), en mer avansert lommelykt og en spillopplevelse som kjører hakket bedre i forhold til Wii U-versjonen.

Det man tidligere brukte Wii Us GamePad til – kart, ryggsekk og diverse – blir nå selvfølgelig flyttet til TV-/dataskjermen. Den lokale flerspillerdelen, som også ble drevet av GamePad-en, fordunster dessverre i overgangen til de nye plattformene.

Vi likte ZombiU veldig godt da det ble lansert:

– Det er et svært godt skrekkspill som står på egne ben. Ubisoft leverer en zombieapokalypsesimulator som er skummel nok til at jeg må ta mange pauser for å unngå hjerteinfarkt. Selv om spillet kunne vært penere gjør det opp for seg med omgivelser og stemning, konkluderte vår anmelder.

ZombiU er ikke det eneste zombiespillet som ser nye veier:
Det nyeste Resident Evil er på vei til PlayStation Vita »

London kaller i traileren for Zombi.

Siste fra forsiden