Nuclear Dawn får butikkutgave

Førstepersons skyting og sanntidsstrategi i samme spill.

Nuclear Dawn er et spill som blander førstepersons skytespill og sanntidsstrategi.

Spillet arter seg først og fremst som et førstepersons skytespill hvor du må prøve å ta knekken på fiendelaget i utbombede, postapokalyptiske miljøer. Men hvert lag må også ha en planlegger, som organiserer spillerne i grupper, gir dem mål og samtidig produserer baser, forsker på nye våpenteknologier og så videre.

Skytespill

Spillet har to ulike fraksjoner, som hver har fulstendig forskjellige egenskaper. Hver av dem har også fire klasser med fotsoldater, som spillerne kan velge mellom. De ulike klassene har tilgang til ulikt utstyr.

og strategispill.

Vi loves flerspiller for opp til 32 spillere i seks detaljerte miljøer. Spillet er basert på Valves Source-motor, og kommer med komplett støtte for modifikasjoner.

Nå har den nederlandske utgiveren Iceberg Interactive kunngjort at de vil lansere Nuclear Dawn i boks i flere europeiske territorier, inkludert Skandinavia. Deres versjon lanseres i oktober, og boksen vil inkludere mye ekstragodis, inkludert kunstbok, lydspor på CD og plakater som viser kart over de ulike miljøene.

Mer info om Nuclear Dawn finner du på spillets nettsted. Det kommer kun til PC og Mac, og krever Steam (den digitalt distribuerte versjonen står oppført med 20. september som utgivelsesdato).

Siste fra forsiden