Ny milepæl for Project CARS

Shift-utviklerne prøver seg med utvikling i Minecraft-stil.

Project CARS er et bilspill fra Shift 2: Unleashed-skaperne Slightly Mad Studios, hvor spillerne får lov til å ta del i utviklingen på en interessant måte. Man kan nemlig investere i utviklingen og få ulike rettigheter avhengig av hvor mye man er villig til å investere.

Dette er bilen for deg som mener alvor.

For de som investerer minstesummen på 10 euro minner det litt om Minecraft, hvor de hver måned får tilgang på en ny utgave av spillet. Nå har den nyeste slike versjonen kommet ut, og kan lastes ned av alle «junior-partnere».

Med denne versjonen kan man kjøre mot opp til 64 datastyrte biler (med justerbar kunstig intelligens), oppleve spillets svært realistiske bilmodeller og prøve nye fartsmonstre som Ariel Atom V8 og en helt ny Formula A-bil. I tillegg inneholder den nyeste versjonen nye baner, som britiske Northhampton.

De som betaler mer enn minstesummen får blant annet oftere tilgang på nye versjoner, og større interaksjonsmuligheter med utviklerne.

For å bli med på moroa må du først registrere deg på utviklernes forum, da forum-kontoen din også er kontoen du bruker i spillet. Mer informasjon finner du hos Slightly Mad Games.

Les også: Bilspill for Ferrari-frelste

Siste fra forsiden