Ny runde Magic: The Gathering

Årets Duels of the Planeswalkers er kunngjort.

Som seg hør og bør kommer det et nytt Magic: The Gathering-spill i år også. Det har fått det fantasifulle navnet Magic 2014 – Duels of the Planeswalkers, og nytt denne gangen er at også Android-eiere får ta del i moroa. Ellers kommer spillet til iPad, Xbox Live Arcade, Steam og PlayStation Network.

I spillets enspillerdel får vi slå følge med Chandra Nalaar, en mektig «planeswalker» som er på jakt etter en farlig fiende. Vi loves en spennende historie, ti nye korstokker, femten nye møter, ti nye hjernetrim-utfordringer og en helt ny spillmodus.

– Magic: The Gathering – Duels of the Planeswalkers har engasjert og underholdt spillere siden serien ble lansert i 2009, og fortsetter å være den beste måten å lære hvordan man skal spille Magic på. Dette året kommer spillet til en femte plattform, og leverer mer fokusert integrering mellom online- og offline-spill, sier Worth Wollpert, som er produsent for serien hos Wizards of the Coast.

Spillet vil lanseres denne sommeren, og akkompagneres av et nytt Core Set for det tradisjonelle samlekortspillet.

De nye Duels of the Planeswalkers-spillene er ikke det første forsøket på å gjenskape kortspillet Magic: The Gathering i elektronisk form. I 2010 tok Tor Egil Andersen en titt på noen av kortspillets mange dataversjoner.

Les også: Anmeldelse: Magic: The Gathering – Duels of the Planeswalkers 2012
Les også: Anmeldelse: Magic: The Gathering Tactics

Siste fra forsiden