Ny samarbeidsutvidelse til Space Marine

De som ikke vil betale får fortsatt en fersk flerspillermodus.

Sist måned valgte Warhammer 40,000: Space Marine-utviklerne Relic Entertainment å slippe en helt gratis samarbeidsutvidelse til skytespillet. Den la blant annet til en splitter ny modus kalt Exterminatus, hvor man må krysse motorsagsverd med venner for å bekjempe horder av fiender.

Det der er ikke en Orque.

THQ velger å bygge videre på den forrige utvidelsen, og annonserer nok en nedlastbar innholdspakke med samarbeid i fokus. En ny modus lanseres, kalt Chaos Unleashed, som stort sett går ut på det samme som Exterminatus. Forskjellen er at du styrer en Chaos Marine og skal maltraktere Ork-er og Imperial Guard-tropper. Det skriver Eurogamer.

Utvidelsen lover tre nye flerspillerbrett kalt Habs Ablaze, Station Tertius og Aquila Canyon. Nye bosskamper, achievements og enheter blir det jaggu også. Det vil si, det blir én ny enhet, som heter Imperial Sanctioned Psyker.

Alt dette blir tilgjengelig i løpet av desember, til rundt 60 norske kroner på PC og PlayStation 3. Det vil si 800 Microsoft Points, for de som spiller på Xbox 360.

Gratis flerspillermodus

De som ikke har lyst til å betale penger for nytt innhold setter nok pris på at den neste utvidelsen også gir alle sammen, betalende eller ikke, tilgang til en «Capture the Flag»-modus for flerspillermoro.

Mer jålete spillere setter kanskje pris på at man også får anledning til å kjøpe nye skinn til Salamanders, Alpha Legion, Legion of the Damned og Blood Angel for rundt 20 kroner.

Les også: Vår anmeldelse av Warhammer 40,000: Space Marine
Les også: – Warhammer-universet skaper heltene

Siste fra forsiden