Anthem

Ny skaleringsfeil i Anthem – spillere gjør mer skade ved å ha på seg dårligere utstyr

EA

Anthem har såvvist vist seg å være langt fra feilfritt, og nå er vi i gang igjen. Blant andre Windows Central og Polygon melder at Anthem-spillere nå har funnet ut at man påfører mer skade i spillet ved å ha på seg mindre utstyr.

Saken omtales i en tråd på Reddit , hvor en Anthem-spiller mener at den seneste patchen til spillet medfører at spillfiguren blir sterkere ved å ta bort støtteutstyr.

Trolig ny skaleringsfeil

Dette forklares med at spillet etter patchen beregner skadeverdien basert på snittnivået til gjenstandene du har utstyrt figuren med.

EA

Dersom man ikke har utstyrt figuren med noen gjenstander i det hele tatt ta imidlertid ikke disse åpningene med i beregningen i det hele tatt, som innebærer at støttegjenstander av lavere rang gjør figuren din sterkere om man tar dem bort.

Igjen ser det altså ut til å dreie seg om en skaleringsfeil i spillet. Som vi meldte nylig har Anthem-spillere funnet en annen skaleringsfeil i spillet som innebærer at det første våpenet i spillet er det kraftigste.

I det tilfellet responderte Bioware med en bekreftelse på at de er klar over problemet og at det jobbes med å fikse feilen. Studioet ser i skrivende stund ikke ut til å ha svart på denne seneste skaleringsfeilen, så det er uvisst når den eventuelt fikses.

Les også: Bioware erkjenner at det gjenstår mye jobb for å forbedre Anthem »

Siste fra forsiden