Ny Star Wars Battlefront II-trailer tar en nærmere kikk på enspillerkampanjen

Iden Versio legger ut på hevntokt.

Som lovet tidligere denne uken har EA sluppet en rykende fersk trailer for Star Wars Battlefront II. Videoen – som du kan se over – retter fokuset mot spillets enspillerkampanje, og setter scenen for Iden Versios historie.

Iden Versio er ute etter hevn i Star Wars Battlefront IIs enspillerkampanje.
EA

Versio, kommandør for spesialstyrkene i imperiets Inferno Squad, leder an som hovedperson i den helt nye historien fra Star Wars-universet. Traileren viser hvordan hun mister alt i ødeleggelsen av Death Star nummer to, og deretter legger ut på hevntokt mot opprørerne.

Ut ifra videoen vil Versios ferd by på møter med blant annet den onde keiseren, Luke Skywalker og prinsesse Leia. I tillegg kan vi forvente å stifte bekjentskap til flere nye figurer.

Mer å gjøre

Star Wars Battlefront II kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 17. november, og skal ifølge EA by på mye mer innhold enn forgjengeren. Ved siden av enspillerkampanjen frister flerspillerdelen med innhold fra samtlige perioder i Star Wars-sagaen, med figurer og områder fra trilogien, forløperne og de nye filmene.

Utvikler DICE lover også et mer omfattende progresjonssystem, for både våpen, egenskaper og kjøretøyer. Dette skal oppfordre spillere til å bruke mer tid på å utvikle spillerfigurene sine, og tilpasse opplevelsen akkurat slik man måtte ønske.

Flerspillerdelen skal bli langt mer omfattende enn i forgjengeren.
EA

Nettopp det å holde på spillere i lang tid har blitt en svært viktig del av EAs strategi for sine spill. Denne uken kunngjorde utgiveren store endringer for et annet planlagt Star Wars-spill, som ble utviklet av Visceral Games, for å levere «en opplevelse man kommer tilbake til».

Som en direkte konsekvens av overhalingen besluttet EA å legge ned Visceral, og overføre utviklingen til et annet studio. Fortsatt vet vi lite om prosjektet, som nå er utsatt på ubestemt tid.

Ikke alle er fornøyde med Star Wars Battlefront II.
Spillets mikrotransaksjoner har fått mye pepper i det siste »

Siste fra forsiden