Ny utsettelse for Max Payne 3

Actionspillet kommer ikke i mars likevel.

Det tredje spillet i actionserien Max Payne skulle opprinnelig komme i 2009, men har blitt utsattflereganger. Nå har det fått nok en utsettelse.

I dag har nemlig Rockstar-eier Take-Two kunngjort at spillet ikke lenger er planlagt utgitt i mars i år. Heldigvis er forsinkelsen ikke av den aller lengste typen. Utgivelsen har nemlig blitt forskjøvet et par måneder frem i tid.

Konsollutgaven kommer 18. mai i Europa, litt etter den amerikanske utgivelsesdatoen som er 15. mai. PC-utgaven slippes litt senere, og kommer 1. juni her til lands mens amerikanerne får den 29. mai.

– Vi tar ikke lett på endringer i vår utgivelsesplan, og denne korte utsettelsen vil føre til at Max Payne 3 leverer den høyeste kvaliteten og den grensesprengende underholdningsopplevelsen som folk forventer fra selskapet vårt, hevder Take-Two-sjef Strauss Zelnick.

Payne skifter beite

Flere palmer enn tidligere.

Handlingen i Max Payne 3 er lagt til Sao Paulo i Brasil, hvor den tidligere politimannen fra New York har havnet i trøbbel med den lokale mafiaen. Resultatet er massevis av skyting, og selv om Payne har blitt gammel siden sist har han ikke glemt sin legendariske «bullet time»-egenskap, som lar ham angripe i sakte film.

Lasse Lervik så på spillet i oktober i fjor, og synes det virket svært lovende.

– Hvis Max Payne-serien er synonym med hektiske skuddvekslinger, illsinte byks gjennom korridorer på jakt etter den siste skurken, og en iskald hovedperson med en glassklar misjon er nok treeren noe du bør notere i kalenderen. Som et skytespill virker dette å bli mer enn kompetent, og det typiske kvalitetsstempelet til Rockstar er å spore i alle aspekter av økten vår.

Siste fra forsiden