Ny World of Warcraft-utvidelse annonsert

Mists of Pandaria lar deg spille en helt ny rase.

Årets Blizzcon-messe er i gang og allerede har Blizzard kunngjort en ny utvidelse til World of Warcraft. Den nye pakken heter Mists of Pandaria, og blir den fjerde utvidelsespakken for det populære onlinespillet.

Frodig natur på Pandaria.

Vi hørte hviskinger om dette navnet allerede i august, da det ble oppdaget at Blizzard hadde registrert akkurat dette varemerket.

Denne gangen er det største trekkplasteret muligheten til å spille som en pandalignende rase kalt Pandaren, samt en helt ny region for denne rasen som er markant inspirert av østlig kultur. Rasen har levd i skjul på det grønne Pandaria-kontinentet i flere tusen år, men etter begivenhetene i Cataclysm velger de å delta som nøytrale i den vedvarende konflikten mellom Alliansen og Horden for å lære bort sine kampsportkunnskaper. Med andre ord kan du spille pandaren både for Horden og Alliansen.

Ny klasse

I tillegg blir det mulighet til å velge munk som klasse, og nivågrensen økes helt til 90. Det loves også et nytt talentsystem, en ny utfordrende kamp mot klokken for fem spillere i tidsbaserte grotter, spiller-mot-miljø-scenarioer og et nytt kampsystem for kjæledyr hvor du kan utfordre vennene dine.

Så langt har det ikke blitt kunngjort noen utgivelsesdato for denne nye pakken. Vi krysser fingrene for at Blizzard følger samme mønster som ved forrige World of Warcraft-utvidelse, Cataclysm. I så fall trenger vi ikke vente stort mer enn et halvt år før vi tumler rundt som Pandaren-munker i Azeroth.

Tradisjon tro har vi en journalist til stede hos Blizzard denne helga. Lasse Lervik vil gi oss mer informasjon om denne pakken, samt nyheter om StarCraft og Diablo i dagene som kommer.

Se også: Skjermbilder fra utvidelsespakken

Her er en fersk trailer for World of Warcraft: Mists of Pandaria:

Siste fra forsiden