Call of Duty: Vanguard

Nye detaljer om neste Call of Duty har lekket

Activision forsøker desperat å skalke lukene frem til den offisielle avsløringen .

Call of Duty: WWII
Activision

Det har lenge versert rykter om det neste Call of Duty. Allerede i juni i år rapporterte vi at Sledgehammer Games står bak spillet som skal hete Call of Duty: Vanguard og at opplevelsen vil være tett integrert med Warzone fra start av.

Warzone skal være en viktig del av Vanguards lansering, og får da angivelig et nytt kart.
Activision

Denne uken har «data minere» gravd litt i koden til den femte sesongen av Black Ops Cold War og angivelig funnet filer som viser til det neste spillet i serien, med tilhørende konseptkunst, detaljer om forhåndsbestillinger og ulike versjoner man kan kjøpe.

Bildene antyder at de tidligere nevnte lekkasjene stemmer, og at vi blant annet skal få utforske en setting i nærheten av Stillehavet. Detaljer om en Ultimate Edition viser også at spillet mest sannsynlig kommer til å ha en åpen beta-test en gang før lansering senere i år.

Utgiver Activision har selv lagt merke til lekkasjene, og har blant annet brukt den siste uken på å finkjemme Twitter og fjerne meldinger de mener bryter med opphavsrett. I skrivende stund kan man fortsatt se de lekkede bildene på Reddit.

LES OGSÅ: Flere selskaper bryter sponsoravtaler med Activision Blizzard »

Siste fra forsiden