Call of Duty: WWII
Call of Duty: WWII (Bilde: Activision)

Call of Duty: Vanguard

Nye detaljer om neste Call of Duty har lekket

Activision forsøker desperat å skalke lukene frem til den offisielle avsløringen .

Det har lenge versert rykter om det neste Call of Duty. Allerede i juni i år rapporterte vi at Sledgehammer Games står bak spillet som skal hete Call of Duty: Vanguard og at opplevelsen vil være tett integrert med Warzone fra start av.

Warzone skal være en viktig del av Vanguards lansering, og får da angivelig et nytt kart. Bilde: Activision

Denne uken har «data minere» gravd litt i koden til den femte sesongen av Black Ops Cold War og angivelig funnet filer som viser til det neste spillet i serien, med tilhørende konseptkunst, detaljer om forhåndsbestillinger og ulike versjoner man kan kjøpe.

Bildene antyder at de tidligere nevnte lekkasjene stemmer, og at vi blant annet skal få utforske en setting i nærheten av Stillehavet. Detaljer om en Ultimate Edition viser også at spillet mest sannsynlig kommer til å ha en åpen beta-test en gang før lansering senere i år.

Utgiver Activision har selv lagt merke til lekkasjene, og har blant annet brukt den siste uken på å finkjemme Twitter og fjerne meldinger de mener bryter med opphavsrett. I skrivende stund kan man fortsatt se de lekkede bildene på Reddit.

LES OGSÅ: Flere selskaper bryter sponsoravtaler med Activision Blizzard »

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen