Nye Driver utsatt på PC og Mac

Ubisoft gjør det igjen.

Ubisoft har fått en stygg uvane med å utsette PC-versjoner av spill like før utgivelsesdatoen, slik at PC-spillere må vente mens konsollspillere får spillet på den planlagte datoen. Nylig har de gjort dette med titler som Call of Juarez: The Cartel og From Dust, og i dag kom meldingen om at Driver: San Fransisco lider samme skjebne.

Frem til nå skulle versjonene til PC og Mac lanseres 2. september, slik som konsollutgavene. PC-versjonens lanseringsdato er ifølge Eurogamer nå satt til 30. september, mens Mac-versjonen kommer på et senere tidspunkt.

Grrr.

Versjonene til datamaskin får heller ikke noen demo, slik konsollversjonene gjorde denne uken. Og som om Ubisoft ikke har gjort nok for å skape ergrelse hos PC-kundene sine, er det klart at de vil bruke sin kontroversielle kopibeskyttelse som krever at du konstant er på nett når du spiller tittelen, også i enspillermodus.

De positive nyhetene er at selve spillet i alle fall virker som et steg opp, i forhold til de forrige utgivelsene i serien:

– Det føles godt å kjøre bil i Driver: San Francisco, da på det sjarmerende grunnleggende arkadeviset. Rumpa løsner ikke alltid til rett tid, nyansene mellom bilene er ikke så store som de kunne ha vært og styringen kan være litt seig til tider. Men det går veldig bra, for dette er artig og uanstrengt, skrev Lasse Lervik i vår E3-sniktitt.

Siste fra forsiden