Nye EA-klassikere til GOG

Populous II og to Lands of Lore-rollespill har blitt relansert.

Good Old Games har tilsynelatende tatt det med ro siden Little Big Adventure-spillene kom for noen uker siden, men nå begynner klassikerne å rulle ut på samlebånd igjen.

På tirsdag relanserte de rollespillene Lands of Lore I og II, og i dag kom gudespillet Populous II. Alle disse spillene kommer som en del av deres avtale med Electronic Arts.

Bullfrog-klassikeren Populous II (bilde fra Amiga-utgaven).

Populous II gir deg rollen som en gresk gud, og skildrer en religionskrig hvor du må bruke alle midler for å utrydde tilhengerne til motstanderguden. Du kan fremkalle mektige jordskjelv og vulkaner eller sende flammeregn og virvelvinder mot fiendens menn. Samtidig må du prøve å hjelpe dine egne tilhengere – blant annet ved å flate ut landskapet slik at de kan bygge store bygninger.

Vi så tilbake på Populous-serien i fjor sommer, og utpekte Populous II som et høydepunkt i serien.

Lands of Lore, fra gode, gamle Westwood.

Lands of Lore er et førstepersons rollespill der du navigerer deg trinnvis gjennom labyrintaktige miljøer. Spillet minner litt om klassikere som Eye of the Beholder, og skilter med et strømlinjeformet brukergrensesnitt og automatisk kartfunksjon – noe som slett ikke var vanlig da det opprinnelig kom ut.

Vi publiserte et tilbakeblikk på Lands of Lore tidligere i år, og konkluderte med at det fortsatt engasjerer til tross for sin høye alder.

Spillet selges i en pakke sammen med oppfølgeren, som byr på tredimensjonale miljøer og blant annet gir deg muligheten til å påvirke omgivelsene dine ved hjelp av magi. Lands of Lore II byr i tillegg på en spennende handling som blant annet blir fortalt via ekte video.

Siste fra forsiden