Nye eventyr i Aventuria

Nye eventyr i Aventuria

Det flotte pek-og-klikk-eventyret Chains of Satinav får oppfølger.

Pek-og-klikk-eventyret The Dark Eye: Chains of Satinav var en positiv overraskelse da det kom i fjor sommer. Spillet leverte en spennende historie og bød på både komedie og tragedie. Nå har utgiver Daedalic kunngjort at en oppfølger er på vei.

I originalspillet lykkes fuglefangeren Geron i å bekjempe en ondsinnet trollmann, men seieren var bittersøt ettersom hans kjære Nuri ble utsatt for en tung «spoiler». I starten av oppfølgeren, som har fått navnet Memoria, møter Geron en reisende kjøpmann som hevder å kunne hjelpe. Men kun hvis Geron gjør ham en tjeneste.

Som originalen byr spillet på håndtegnet grafikk.
Som originalen byr spillet på håndtegnet grafikk.

For mange, mange år siden levde en prinsesse ved navn Sadja i et land som het Fasar. Hun hadde et ønske om å bli kjent som den største heltinnen noensinne, og reiste til en mystisk ørken for å bekjempe mektige demoner. Men ting gikk tydeligvis ikke som forventet, for prinsessen forsvant og ble omsider glemt av folk flest.

Kjøpmannen husker imidlertid historien, og hans vilkår for å hjelpe at Geron finner ut hva som egentlig skjedde med Sadja for fem hundre år siden. Geron sier selvsagt ja, noe som skal vise seg å få uhyggelige konsekvenser for både Geron og hjemlandet hans.

Du kan finne mer informasjon om Memoria, som skal lanseres i samarbeid med Deep Silver, på spillets nettsted. Det er ikke klart når spillet kommer i salg.

Les også: Kan du rømme fra The Rock?
Les også: Eventyrspillenes utvikling – del 1

Memoria

Windows
Slippdato: 29. august 2013
Sjanger: Eventyr
Utvikler: Daedalic Entertainment
Utgiver: Daedalic Entertainment

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen