Nye Metal Gear kommer neste år

Ivrige spillere får en smakebit i kommende Zone of the Enders.

I en forhåndsinnspilt pressekonferanse vist i natt annonserte Konami at vi får spille Raidens kyberninjaeventyr, Metal Gear Rising: revengeance, tidlig i 2013. Samtidig benyttet utgiveren anledningen til å vise en flunkende ny trailer fra spillet.

I traileren ser vi ekstravagant action av typen vi har lært oss å forbinde med Platinum Games. Hovedpersonen Raiden løper, hopper og fekter seg gjennom eksplosjoner og fysiske umuligheter. Vi får også se den særegne huggemekanikken i aksjon, der kyberninjaen sakker tiden for å kutte fiendene i småbiter. Traileren ser du nedenfor (via Gametrailers).

Vi forventer svære sjefskamper i Metal Gear Rising: Revengeance.

Under pressekonferansen nevnte også Metal Gear-seriens far, Hideo Kojima, at ivrige fans kan få en smakebit av spillet tidlig. Smakebiten kommer som et vedlegg til det nylig annonserte Zone of the Enders-spillet, Dette spillet har enda ikke fått noe europeisk lanseringsdato, men slippes allerede 25. oktober i Japan.

Skiftet utvikler

Siden Metal Gear Rising: Revengeance først ble annonsert for tre år siden, da under navnet Metal Gear Solid: Rising, har det vært en litt humpete vei for spillet. Først var det stille i en god stund etter traileren fra 2010, så ble spillet nesten kansellert av Konami, før Platinum Games til sist overtok roret fra Kojima Productions i fjor høst.

Platinum Games har tidligere jobbet med spill som Vanquish, Bayonetta og No More Heroes, og den unike utbroderte stilen fra de foregående spillene skinner gjennom også i Metal Gear Rising: Revengeance.

Les også: Nytt Zone of the Enders på Veg Les også: Anmeldelse: Metal Gear Solid HD Collection

Siste fra forsiden