Nye miljøer for TrackMania 2

Gratismiljøet fra TrackMania Nations er tilbake, sammen med et helt nytt miljø.

Etter lanseringen av TrackMania 2 Canyon ble det rimelig stille rundt det populære racingspillet, men nå har vi endelig fått noen spennende nyheter. Først ut er at stadion-miljøet fra TrackMania Nations-spillene vil returnere til TrackMania 2, og det vil fortsatt være gratis.

Nations-veteraner kan se frem til fullstendig integrering med det nye ManiaPlanet-systemet, samt en forbedret grafikkmotor. TrackMania 2 Stadium vil lanseres tidlig neste år.

Men Stadium er ikke den eneste nyheten TrackMania 2-spillere kan glede seg til. I tillegg kommer nemlig et nytt betalmiljø, nemlig Valley. Dette skal visstnok være langt mer realistisk enn akrobatiske Stadium, med en bil som ikke er like glad i å sladde.

Veiene i TrackMania 2 Valley vil inkludere alt fra motorveier til gjørmete skogsveier, men på tross av økt realisme har ikke serien glemt sine røtter. Banene byr på både loops og gigantiske hopp.

TrackMania 2 Valley vil lanseres omtrent samtidig med TrackMania 2 Stadium.

Nadeo har også røpet når deres nye storsatsning, ShootMania Storm, skal komme ut. Den ferdige versjonen av dette flerspillerfokuserte førstepersons skytespillet lanseres 23. januar neste år, og kan forhåndsbestilles fra det offisielle nettstedet.

Under artikkelen kan du se de første trailerne for både TrackMania 2 Valley og TrackMania 2 Stadium.

Les også: Anmeldelse: TrackMania 2 Canyon
Les også: Sniktitt: ShootMania Storm

TrackMania 2 Valley.
TrackMania 2 Stadium.

Siste fra forsiden