The Last of Us Part II Remastered

Nye rykter om The Last of Us Part II Remastered

Naughty Dog-utvikler delte visst litt for mye på Linkedin.

Sony

The Last of Us Part II har knapt fylt tre år, men allerede går det snakk om en nyversjon av spillet. Nå har rykter om en oppussing dukket opp igjen, etter at en ansatt hos Naughty Dog tilsynelatende ble litt for ivrig på Linkedin.

ResteEra-brukere som gravde gjennom jobbnettstedet oppdaget i helgen referanser til oppussingsprosjektet. Det ble funnet på Linkedin-siden til Mark Pajarillo, outsource-ansvarlig hos Naughty Dog, som skrev at han siden 2021 har jobbet med oppussinger av de to første The Last of Us-spillene.

Pajarillo har siden fjernet omtalen av «The Last of Us 2: Remastered» fra Linkedin-siden sin. Hvorvidt det bare var en feil eller om utvikleren faktisk har avslørt planer om en nyversjon er selvfølgelig ikke sikkert, og som alltid er det best å vente på bekreftelse fra offisielt holdt.

The Last of Us Part II.
Sony

Det er imidlertid ikke første gang ryktemølla får fart på seg. I sommer antydet The Last of Us-komponist Gustavo Santaolalla at en nyversjon av spill nummer to var på vei.

Dersom det stemmer er det naturlig å tro at oppussingen kommer til PlayStation 5 og kanskje PC. The Last of Us Part II har riktignok allerede fått en oppgradering for PlayStation 5, og PC-versjonen av The Last of Us Part I gikk det heller dårlig med.

Så får vi bare vente å se hva Naughty Dog pusler med.

LES OGSÅ: Naughty Dog i gang med sitt neste spillprosjekt »
LES OGSÅ: Naughty Dog skal ha kvittet seg med flere utviklere »

Siste fra forsiden