Nytt Counter-Strike-spill annonsert

Counter-Strike: Global Offensive lover lagbasert moro – også på konsoll.

Etter at ryktene svirret tidligere på fredag, har Valve nå annonsert at et nytt Counter-Strike-spill er på vei. Spillet vil hete Counter-Strike: Global Offensive, og kommer etter planen ut tidlig i 2012 til Steam, Xbox Live Arcade og PlayStation Network. Dette blir med andre ord første gang et Counter-Strike-spill blir å finne på konsoll siden originalen ble lansert på Xbox i 2003.

Hidden Path Entertainment, som jobbet med forgjengeren Counter-Strike: Source og tårn-forsvarsspillet Defense Grid, samarbeider med Valve om å utvikle dette nye innslaget i serien.

Hvem kan vel glemme de_dust?

Valve lover at Counter-Strike: Global Offensive skal komme med nye våpen, kart og figurer; samt et kamporganisering-system, nye spillmoduser og ledertavler. Om det ikke frister å gi slipp på de originale kartene blir du nok glad for å høre at utvikleren også hinter til oppdaterte versjoner av gamle klassikere, for eksempel det velkjente de_dust.

I Counter-Strike kjemper et antiterror-lag mot et lag med terrorister. Hvert lag jobber for å fullføre oppdragene sine, men man kan også vinne ved å eliminere alle fiendens enheter. En stor del av spillet er at man kan kjøpe seg nye våpen og nytt utstyr i starten av hver runde. Det populære førstepersons lagbaserte skytespillet har opparbeidet seg status som et av de mest populære nettspillene noensinne, og scorer fremdeles nært toppen av listen over fleste aktive spillere på Steam. Dette til tross for at spillet nå er godt over ti år gammelt.

Mer informasjon om Counter-Strike: Global Offensive finner du her.

Siste fra forsiden