Nytt håp for Firefly-MMO

Men det er ikke særlig stort.

I forrige uke skrev vi om nedleggelsen av Multiverse, en utvikler som jobbet med MMO-spill basert på TV-seriene Buffy the Vampire Slayer og Firefly. I etterkant har det kommet frem at restene av utvikleren har blitt kjøpt opp av et nytt selskap, og at de vil jobbe videre med Multiverse-plattformen som skulle drive de to prosjektene.

Nettstedet Massively tok kontakt med Tristan Bacon, som er PR-sjef hos nyoppstartede Multiverse Foundation, og han bekreftet at arbeidet på Multiverse-plattformen var i full gang. Han sa også at hvis det fortsatt er interesse fra tilhengerne ønsker selskapet å bruke plattformen for å lage et Firefly-MMO.

Det betyr imidlertid ikke at Firefly-tilhengerne kan sprette champagnekorkene allerede. På nettstedet sitt skriver Multiverse Foundation følgende:

– Til dere som kom hit for å finne nyheter om det potensielle FireFly-spillet: Ideen er kun på diskusjonsstadiet, og ingen ting har blitt fastsatt. På tross av hva ulike MMO-sider har skrevet har vi ikke offisielt bestemt om vi ønsker å gå for ideen, ettersom det betyr at vi må sikre oss lisensene fra både Fox og Mutant Enemy Productions.

Det gjenstår altså å se om Joss Whedons for lengst kansellerte romserie kommer i MMO-form.

Siste fra forsiden