Nytt håp for Skyrim-innhold til PlayStation 3

Bethesda hevder noe endelig er på vei til Sony-konsollen.

I en kort twitter-oppdatering forteller Bethesda at PlayStation 3-eiere forhåpentligvis snart kan kose seg med nedlastbart innhold til fjorårets suksessrike rollespill, The Elder Scrolls V: Skyrim. Noe nytt skal visst nok også være på vei til PC-utgaven.

– For å oppdatere: vi nærmer oss mer Skyrim-innhold for PS3 og PC, hevder twitter-meldingen.

Men hva betyr det?

Spørsmålet er hva dette egentlig betyr. Så langt er det to innholdspakker tilgjengelig for spillet: Dawnguard, som lar deg fomle med vampyrer, og Hearthfire som gir deg muligheten til å bygge og bo.

Får PlayStation 3-eiere endelig kose seg med Dawnguard og Hearthfire?

Så langt har PlayStation 3-eiere måttet skule halvbittert bort på Xbox 360- og PC-konsollene, ettersom Sonys konsoll ikke har fått noen av disse pakkene. Bethesda har slitt med PlayStation 3-utgaven av spillet helt siden lanseringen, da det ble klart at spillet gikk tregere og tregere etter hvert som man spilte mer og mer. Antageligvis er det også på grunn av slike problemer at Dawnguard og Hearthfire uteblir på Sony-konsollen. Med den nye oppdateringen kan i håpe at de forsmådde spilleren på PlayStation 3 også kan ta del i denne moroa.

Begge disse pakkene er dog ute på PC allerede, så hva er det twitter-meldingen refererer til når den hevder at PC-utgaven får nytt innhold? Det kan være snakk om den nylig annonserte utvidelsen Dragonborn, ettersom Bethesda så langt kun har annonsert at pakken kommer til Xbox 360.

Dragonborn kommer til Xbox 360 allerede 4. desember. I det som virker å være Skyrims største tilleggspakke så langt, skal vi få ri på drager og besøke den store vinterkalde øyen Solstheim som ligger nord-øst for Skyrim.

Les også: Får vi utforske nytt landområde i Skyrim? Les også: – Dawnguard kommer kanskje ikke til PS3

Siste fra forsiden