Nytt innhold til Guild Wars 2

Store endringer i Tyria.

Den andre store oppdateringen til Guild Wars ble lansert i dag, og bringer med seg store forandringer.

Hovedattraksjonen er et verdensomspennende event som heter The Lost Shores. Her blir Lion’s Arch invadert av den til nå ukjente rasen karka. Dette er bokstavelig talt beinharde, krabbelignende monstre som kommer for å gjøre ugagn. Du må forsvare byen, og senere ta opp kampen på Southsun Cove, øya til karkaene.

Dette eventet er en engangshendelse, men øya og de nye fiendene blir igjen som et område for alle som har nådd høyeste nivå i spillet. Denne helgen blir alle spillerene midlertidig oppgradert til nivå 80, slik at alle får tatt del i moroa.

Her er tidspunktene de ulike delene av eventet skal skje:

16. november kl. 21:00 – «Defend Lion’s Arch»
17. november kl. 21:00 – «Retake Lion’s Arch / Discover a Brand New Map (Southsun Cove)»
18. november kl. 21:00 – «An Epic One-Time Event (final battle against the Ancient Karka)»

Nye utfordringer

Utover dette kommer det også et nytt gruppeområde kalt Fractals of the Mist. Her kastes du inn i ulike scenarier, og tar tre i slengen før du kommer tilbake til fristedet igjen. Deretter kan du ta tre nye, og tre nye enda en gang. Det finnes totalt ni slike veier å gå. For hvert område som fullføres, økes vanskelighetsgraden. Rekkefølgen på områdene er vilkårlig, dermed vet du aldri helt hva som venter deg når du begir deg inn i dette området.

Bilde fra det nye innholdet.

For å hjelpe spillerne å møte disse tøffe utfordringene, har utvikler ArenaNet introdusert et nytt utstyrssett. Dette er stikk i strid med det de tidligere har uttalt om progresjon i spillet. De forklarer endringen med at den generelle konsensus blant spillerne deres er at de ønsker å ha en viss progresjon på figurene sine, og bedre utstyr er en del av dette.

Det kommer også et nytt spiller-mot-spillerkart ved navn Temple of the Silent Storm. Her kjemper man om kontrollen på ulike punkter, ikke ulikt de andre kartene i spillet. Nytt er derimot at det dukker opp ulike bonuser rundt omkring på kartet. Ved å ta disse får hele laget eksempelvis mer helse eller gjør mer skade. Hele kartet er også laget over mange forskjellige nivåer, slik at det er vanskelig å holde kontroll på hvor du har motstanderne dine til enhver tid.

Til slutt er det også muligheter for å teste spillet gratis denne helgen. Alle som har en konto i spillet kan invitere tre andre, som får nyte godt av alt Guild Wars 2 har å tilby denne helgen.

Les også: Anmeldelse: Guild Wars 2
Les også: Guild Wars 2 går så det susar

Siste fra forsiden