Nytt King's Bounty til våren

Den populære rollespillserien vender tilbake.

Den kritikerroste King's Bounty-serien får en fortsettelse til våren. I King's Bounty: Warriors of the North følger vi kongssønnen Olaf, som forsøker å renske hjemlandet sitt for vandøde monstre.

Olaf slipper heldigvis å gjøre jobben alene. Han følges av fem vakre valkyrier som vil hjelpe ham på slagmarken, og som vanlig i King's Bounty-serien må han bygge opp sin egen lille personlige hær bestående av ulike typer monstre og soldater som kan rekrutteres underveis.

Den nye helten er litt av en barsking.

King's Bounty-spillene minner litt om Heroes of Might & Magic-serien, men her kontrollerer du kun én helt. Det er derfor mer et rollespill enn et strategispill, selv om de turbaserte kampene involverer flere enheter og har et langt mer taktisk element enn i vanlige rollespill.

I Warriors of the North får vi reise rundt på et stort kontinent bestående av flere dusin individuelle miljøer. Underveis får vi treffe mange figurer, som ofte kan by på et oppdrag eller to.

Utgiver 1C lover en ny og spennende historie, samt nye steder, enheter og egenskaper. I tillegg får vi en helt ny form for magi, nemlig runemagi.

For mer informasjon kan du besøke spillets produktside hos 1C.

Les også:

Siste fra forsiden