Nytt Need for Speed annonsert

Electronic Arts lover deg ditt livs aller beste race.

I dag kunne EA annonsere at deres Black Box-avdeling er godt i gang med Need for Speed: The Run. Spillet skal komme i butikk 17. november i år, til Xbox 360, PlayStation 3, PC, Wii og 3DS.

Jeg trenger fart!

Ifølge pressemeldingen skal du kjøre for livet i The Run, over USA fra San Francisco i vest til New York City i øst. Vi loves varierte miljøer og aggressive forfølgere, så her blir man nok sittende med hjertet i halsen hele tiden.

Spillet bruker Frostbite 2-motoren og det skal visstnok borge for fantastisk grafikk og fysikk. Dessuten får vi en slags historie med på kjøpet, slik at vi vet hvorfor vi haster over et helt kontinent.

– I år tar vi Need for Speed til et helt nytt nivå. Vi tror dette spillet vil overraske folk med sin intense historie og actionfølelse. Vi skal levere eksplosiv racing der spillere hele tiden flørter med katastrofer, sier sjefsprodusent Jason DeLong i en pressemelding.

EA har sluppet en teaser (se nederst i saken) for hva vi kan vente oss, og her kommer det frem at dette er en blanding av Need for Speed, MotorStorm: Apocalypse og SSX. Ingen skal beskylde dette spillet for å strebe etter realisme i hvert fall, i den grad det er noe mål.

Vi håper å få prøvekjørt The Run under E3 om litt over en måned, så følg godt med på Gamer.no!

Se teaseren her:

Siste fra forsiden