Nytt om A Game of Thrones-rollespillet

Ferske detaljer er sluppet på nettet.

I forrige uke kom strategispillet A Game of Thrones: Genesis ut på PC, men som vi har vært klar over lenge jobber utviklerne hos Cyanide også med et rollespill basert på George R. R. Martins populære bokunivers.

Nå har spillbloggen Kotaku fått noen detaljer om det kommende rollespillet. De forteller blant annet at Cyanide fikk tildelt rettighetene til å lage spill basert på bokserien lenge før de fikk vite at HBO jobbet med en TV-serie, men at de nå har sikret seg noen av skuespillerne fra serien.

Historiedrevet spill

Handlingen skal følge to forskjellige personer, som hver har sitt å stri med. Vi får spille de to figurene i ulike kapitler, og de vil generelt ikke ha så mye med hverandre å gjøre. Men historiene deres tvinnes likevel inn i hverandre på ulike steder.

De spillbare figurene er ikke blant figurgalleriet i bøkene, men de vil naturligvis få mange muligheter til å treffe kjente og kjære (eller forhatte) personligheter fra bokserien.

Spillet skal være sterkt historiefokusert, og utviklerne sammenligner det med de gamle Knights of the Old Republic-spillene. Kamp vil foregå i sanntid, men med mulighet for å gi ordre i en slags pausemodus – visstnok vil ikke spillet stoppes helt, men gå veldig, veldig sakte.

Vi kan visstnok forvente mer informasjon om spillet snart, og meningen er at det skal lanseres i 2012.

Les også: Bethesda sa nei til Game of Thrones

Siste fra forsiden